Medewerkers

Michiel van Heel 600

Sinds 2003 ben ik huisarts. De reden voor mij om huisarts te worden is de omgang met mensen van jong tot oud en het beoefenen van de volledige breedte van de geneeskunde. Na mijn opleiding tot basisarts heb ik bijna 3 jaar gewerkt als militair arts in Den Haag. Mijn opleiding tot huisarts heb ik in Leiden gevolgd. Tot 2009 heb ik gewerkt in een gezondheidscentrum in Rotterdam. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

AGB: 01024151

M.J.C. van Heel

HUISARTS
DE foto van Leen

De Notenboom Huisartsen streeft ernaar om 3 dagen per week een waarnemend huisarts te hebben die voor langere periodes in de praktijk blijven.

Dr. Vijghen werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

AGB: 01028628

L. Paumen

Waarnemend Huisarts
P Hendriks 600

Patty ziet de patiënten met diabetes, COPD en astma, hoge bloeddruk en vaatlijden. Zij is als HBO verpleegkundige bekwaam in wondzorg en verzorgt tevens geriatrische screeningen d.m.v. multidiscplinair overleg met de geriater van het Laurentiusziekenhuis en de apotheker. Verder verzorgt zij ieder jaar de organisatie rondom de griepcampagne. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

P. Hendriks

Praktijkondersteuner Somatiek
Monique 600

Monique werkt al sinds 2000 in onze praktijk. Ze is gestart als doktersassistente, maar heeft in 2018 de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek afgerond. Ze begeleid patiënten met diabetes, astma/COPD, hoge bloeddruk en vaatlijden. Tevens gaat ze op huisbezoek bij kwetsbare ouderen in het kader van de ouderenzorg. Verder begeleid ze patiënten die willen stoppen met roken en is ze ervaren in reizigersadvisering. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

M.Teeuwen-Vestjens

Praktijkondersteuner somatiek
A Joon 600

Anita werkt al meer dan 10 jaar met passie in ons team als GGZ verpleegkundige. Zij kan u psychologisch ondersteunen bij allerlei levensvragen, onder andere depressie, angstklachten, psychotrauma, rouwbegeleiding en slaapproblemen. Zij heeft hiervoor vele jaren ervaring als GGZ-profesional bij het voormalig RIAGG (nu metGGZ) en de crisisdienst. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

A. Joon

Praktijkondersteuner GGZ
W. Wijts 600

Wilma is in de praktijk werkzaam als huisarts-verpleegkundige. Zij is een ervaren HBO verpleegkundige met een master opleiding in de huisartsgeneeskunde. Haar officiële titel is verpleegkundig specialist. Zij heeft een zelfstandig spreekuur voor alledaagse huisartsgeneeskundige klachten. Onze assistentes weten voor welke klacht u bij haar terecht kunt. Zij kan altijd een arts raadplegen indien zij dit nodig vindt.

W. Wijts

Verpleegkundig Specialist
Maud doktersassistent 600

Maud is in januari 2017 ons team komen versterken. In 2022 heeft zij haar opleiding tot SOH (spreekuur ondersteuner huisarts) behaald. U kunt voor verschillende klachten bij haar terecht. Verder is zij een enthousiaste assistente die ondersteuning geeft in allerlei projecten. Ze is stagebegeleidster voor stagiaires voor de opleiding doktersassistente. Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Maud

Spreekuur ondersteuner huisarts/Doktersassistente
Jacqueline 600

Jacqueline is het meest vertrouwde gezicht in de praktijk. Ze werkte al vanaf 1989 in groepspraktijk het Roosendael. Haar werkdagen zijn: dinsdag, woensdag en donderdag

Jacqueline

Doktersassistente
DE foto van Daniek

Daniek versterkt het Notenboom assistententeam sinds maart 2018. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ze is een waardevolle gediplomeerde assistente met veel enthousiasme.

Daniek

Doktersassistente

Ter herinnering

Danielle Laumen

D.A.W. Laumen-Smits 2022

Mede-oprichter de Notenboom huisartsen
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button