Medewerkers

M.J.C. van Heel 600600

Sinds 2003 ben ik huisarts. De reden voor mij om huisarts te worden is de omgang met mensen van jong tot oud en het beoefenen van de volledige breedte van de geneeskunde. Na mijn opleiding tot basisarts heb ik bijna 3 jaar gewerkt als militair arts in Den Haag. Mijn opleiding tot huisarts heb ik in Leiden gevolgd. Tot 2009 heb ik gewerkt in een gezondheidscentrum in Rotterdam. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

AGB: 01024151

M.J.C. van Heel

Huisarts
L. Paumen 600600

Ik heb mijn artsendiploma behaald in Leuven (België) waarna ik mijn opleiding tot huisarts heb verdergezet in Maastricht. Sinds 2013 ben ik werkzaam als huisarts. Na meerdere jaren in verschillende praktijken gewerkt te hebben ben ik vanaf 2018 bij het warme team van de Notenboom gestart. Het mooie van ons vak vind ik het afwisselende aspect, brede werkveld, en dit in combinatie met persoonsgerichte zorg op maat. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.
AGB: 01028628

L. Paumen

Huisarts
M.H.I. van Ruijven 600600

De studie geneeskunde heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heb ik ervaring opgedaan als arts-assistent cardiologie in het Deventer Ziekenhuis. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de huisartsopleiding te Utrecht. Na de opleiding heb ik gewerkt als waarnemend huisarts in omgeving Utrecht. In 2018 ben ik naar Roermond verhuisd en heb ik 5 jaar als waarnemend huisarts in Noord-Limburg gewerkt. Sinds januari 2023 werk ik met veel plezier bij huisartsenpraktijk de Notenboom. Het mooie van het huisartsenvak vind ik de afwisseling en diversiteit, geen dag is hetzelfde. Ook de band die je in de loop der jaren met patiënten opbouwt en de familieverbanden die je leert kennen, maken het werk als huisarts uniek. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
AGB: 01101396

M.H.I. van Ruijven

Huisarts
J. Heynen

Na mijn studie geneeskunde en de huisartsen opleiding in Maastricht heb ik 10 jaar in wisselende praktijken in Noord-/Midden Limburg gewerkt. De diversiteit binnen de huisartsenzorg maakt dat iedere dag er uitdagend en afwisselend uitziet. Na 10 jaar als waarnemend huisarts gewerkt te hebben kijk ik ernaar uit om nu mensen en hun families voor de lange termijn van zorg te kunnen voorzien. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.
AGB: 01100200

J. Heynen

Huisarts
N. Dasselaar copy 600600

Na mijn opleiding tot arts in Leiden in 2013, heb ik eerst een jaar lang op de afdeling Kindergeneeskunde gewerkt. Door het contact met ouders en kinderen merkte ik toch dat 'het familiedokteren' mij het beste ligt. Zodoende ben ik de huisartsenopleiding in Leiden gaan volgen en heb ik deze in 2018 afgerond. Na 5 jaar als waarnemend huisarts in de omgeving van Leiden ben ik sinds najaar 2022 verhuisd naar het mooie Limburg. Ik kijk er naar uit om hier weer vastigheid op te bouwen met zowel mijn collega's als u als patiënt! In mijn vrije tijd ben ik vooral in de buitenlucht te vinden: hetzij lekker wandelen of op de fiets mijn nieuwe provincie ontdekken! Mijn werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

N. Dasselaar

Huisarts
P Hendriks 600

Patty ziet de patiënten met diabetes, COPD en astma, hoge bloeddruk en vaatlijden. Zij is als HBO verpleegkundige bekwaam in wondzorg en verzorgt tevens geriatrische screeningen d.m.v. multidiscplinair overleg met de geriater van het Laurentiusziekenhuis en de apotheker. Verder verzorgt zij ieder jaar de organisatie rondom de griepcampagne. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

P. Hendriks

Praktijkondersteuner Somatiek
Monique 600

Monique werkt al sinds 2000 in onze praktijk. Ze is gestart als doktersassistente, maar heeft in 2018 de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek afgerond. Ze begeleid patiënten met diabetes, astma/COPD, hoge bloeddruk en vaatlijden. Tevens gaat ze op huisbezoek bij kwetsbare ouderen in het kader van de ouderenzorg. Verder begeleid ze patiënten die willen stoppen met roken en is ze ervaren in reizigersadvisering. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

M.Teeuwen-Vestjens

Praktijkondersteuner somatiek
A Joon 600

Anita werkt al meer dan 10 jaar met passie in ons team als GGZ verpleegkundige. Zij kan u psychologisch ondersteunen bij allerlei levensvragen, onder andere depressie, angstklachten, psychotrauma, rouwbegeleiding en slaapproblemen. Zij heeft hiervoor vele jaren ervaring als GGZ-profesional bij het voormalig RIAGG (nu metGGZ) en de crisisdienst. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

A. Joon

Praktijkondersteuner GGZ
W. Wijts 600

Wilma is in de praktijk werkzaam als huisarts-verpleegkundige. Zij is een ervaren HBO verpleegkundige met een master opleiding in de huisartsgeneeskunde. Haar officiële titel is verpleegkundig specialist. Zij heeft een zelfstandig spreekuur voor alledaagse huisartsgeneeskundige klachten. Onze assistentes weten voor welke klacht u bij haar terecht kunt. Zij kan altijd een arts raadplegen indien zij dit nodig vindt.

W. Wijts

Verpleegkundig Specialist
Maud doktersassistent 600

Maud is in januari 2017 ons team komen versterken. In 2022 heeft zij haar opleiding tot SOH (spreekuur ondersteuner huisarts) behaald. U kunt voor verschillende klachten bij haar terecht. Verder is zij een enthousiaste assistente die ondersteuning geeft in allerlei projecten. Ze is stagebegeleidster voor stagiaires voor de opleiding doktersassistente. Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Maud

Spreekuur ondersteuner huisarts/Doktersassistente
Jacqueline 600

Jacqueline is het meest vertrouwde gezicht in de praktijk. Ze werkte al vanaf 1989 in groepspraktijk het Roosendael. Haar werkdagen zijn: dinsdag, woensdag en donderdag.

Jacqueline

Doktersassistente
DE foto van Daniek

Daniek versterkt het Notenboom assistententeam sinds maart 2018. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ze is een waardevolle gediplomeerde assistente met veel enthousiasme.

Daniek

Doktersassistente

In herinnering

Danielle Laumen

D.A.W. Laumen-Smits 2022

Mede-oprichter de Notenboom huisartsen
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button